avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort rapid
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort rapid

Cum procedez pt un divort rapid daca este si un copil minor la mijloc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:04, 27 Decembrie 2014
Daca va intelegeti asupra tuturor aspectelor exercitare autoritate parinteasca,stabilire domiciliu minor,cuantum pensie intretinere,program de vizitare,puteti divorta la un notar public,in caz contrar aveti varianta instantei.
Sotul nu vrea sa plateasca pensia ca spune ca o sa traiesc eu din pensie
Atunci singura varianta este divortul prin instanta urmanand a se stabili culpa unuia dintre soti si toate celelalte aspecte mentionate anterior,nu conteaza ce spune sotul copilul are dreptul la pensie de intretinere.
Sotul dvs este un ...... daca considera ca un copil traieste doar cu aer. Realitatea este ca in ziua de azi copiii consuma mai mult decat adultii. Sunt convins ca daca i-ati lasa copilul 2luni l-ar aduce inapoi si nu ar mai comenta nimic.
Imi puteti spune un avocat si cam cat dureaza procesu

Alte discuții în legătură

Divort ContSters95887 ContSters95887 Buna ziua! Sunt casatorita de 14 ani si am doi copii minori. Vreau sa divortez si v-as ruga sa-mi spuneti pasii pe care ii am de parcurs tinand cont ca nu ... (vezi toată discuția)
Divort alexandrav alexandrav fratele meu este casatorit de 1 an si putin.casnicia nu nu mai merge.vrea sa divorteze...ea spune ca este deacord cu divortul...dar ea mai este si gravida in ... (vezi toată discuția)
Pot obține domiciliul copilului la mine dacă acum sunt în șomaj? tatăl lui e mai mult plecat din țară DeeaAndreea1989 DeeaAndreea1989 Am un copil de 3 ani,sotul vrea sa divorteze,el e mai mult plecat in afara...Eu momentan is in somaj,daca vreau custodie comună, pot tine copilul la mn desi ... (vezi toată discuția)