avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort rapid
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort rapid

Cum procedez pt un divort rapid daca este si un copil minor la mijloc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:04, 27 Decembrie 2014
Daca si sotu este deacord sa divortam cat dureaza pana se termina tot
Daca bag eu divort si sotu nu are unde sa plece si ce sa faca poate cumva sa faca ceva sa nu divortam???
Nu va putem recomanda noi avocat, va trebui sa cautati dvs fie va recomanda vreun cunoscut, fie cautati dvs pe forum sau in alta parte.
Daca e de acord cu divortul, se termina rapid, poate chiar la primul termen, daca nu, va dura destul, poate un an, poate si mai mult. Cert e ca veti divorta, se opune degeaba
Divortul nu are legatura cu plecatul. casa a cui e ? Daca e a dvs, puteti cere apoi evacuarea lui, daca e comuna, va trebui sa faceti partajul, altfel veti locui impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters95887 ContSters95887 Buna ziua! Sunt casatorita de 14 ani si am doi copii minori. Vreau sa divortez si v-as ruga sa-mi spuneti pasii pe care ii am de parcurs tinand cont ca nu ... (vezi toată discuția)
Divort alexandrav alexandrav fratele meu este casatorit de 1 an si putin.casnicia nu nu mai merge.vrea sa divorteze...ea spune ca este deacord cu divortul...dar ea mai este si gravida in ... (vezi toată discuția)
Pot obține domiciliul copilului la mine dacă acum sunt în șomaj? tatăl lui e mai mult plecat din țară DeeaAndreea1989 DeeaAndreea1989 Am un copil de 3 ani,sotul vrea sa divorteze,el e mai mult plecat in afara...Eu momentan is in somaj,daca vreau custodie comună, pot tine copilul la mn desi ... (vezi toată discuția)