Buna ziua,
Am facut o lucrare de amenajare in casa, pana la finalul lucrarii am platit intreaga suma convenita, nu am solicitat chitanta si nici nu mi s-a oferit.
La mai putin de 1 saptamana de la incheiere au aparut defecte grave in urma executiei, am contactat meseriasul, a zis ca revine si remediaza, ulterior nu a mai raspuns deloc nici la mesaje si nici la telefon.
Ce solutii am? autoritati? ca acestia sa primeasca pedeapsa cuvenita.
Imi dau seama ca daune nu voi primi si nici nu le astept.
Atunci cred ca mai bine cautati pe altcineva sa termine sau repare lucrarea...
Dupa parerea mea... nu aveti decat varianta unei actiuni in instanta, daca mergeti la ITM riscati si amenda pentru munca la negru...
deja am cautat pe altcineva , am inceput remedierea, am cerut de la inceput toate formele legale(spunandu-le inca de la inceput ca inclusiv fara chitanta de final nu isi vor primii banii)..si deja maine se termina.
Singurul lucru care il vreau , e ca tepuitorii sa nu mai "fenteze"si pe altii cum m-au fentat pe mine..
Cred ca le puteti face antireclama pe retelele sociale, lasa un comentariu prin care va spuneti patania* cu dumnealor...
Ceilalti... depinde doar de dumnealor cat de mult se informeaza pentru a nu pati* ca dvs.