In urma cu 2 zile eram in gara craiova , impreuna cu un prieten caruia din cauza caldurii i se facuse rau , voiam sa l duc repede acasa cu in taxi.
20 de taxiuri insirate , nici un sofer de taxi ca inca nu venise nici un tren , cred ca toata lumea stie smecheria.M am enervat si am sunat la 112 , sa mi se faca legatura cu politia , deoarece nu intelegeam de ce nu exista decat taxiuri goale si loganul gol al politiei,am vorbit cu politistul la telefon si mi a zis ca nu e treaba politiei sa sun la firma de taxi , am replicat ca sunt 7 firme de taxi si eu am nevoie de taxi ca prietenul se simte rau , el a zis sa sun la ambulanta , eu am replicat ca nu e accidentat sau pe moarte ca sa sun la ambulanta , doar ii e rau si vreau taxi,,mi a zis ceva de genu ca nu i convine tonul pe care vorbesc eu i am replicat ca daca imi garanteaza politistii din masina MAI cu numarul xxx , sunt intr un bloc vecin unde se transeaza probabil cineva si asteapta ora 6 ca sa poata sa intre , atunci imi retrag plangerea.BINE inteles ca atunci mi a zis ca nu mai are ce discuta cu mine si mi va da amenda maxima , eram localizat clar ca doar 5 minute am stat pe fir ca sa ma localizeze ,deci aveau nume , prenume cnp, tot.
Apare in gara primul politist discut cu el , la fel nimic.Apar soferii de taxi veseli la masini , nimeni nu vrea sa ma ia pe motiv ca sunt in stare de ebrietate , apar alti 6 politisti sa asiste la discutie.Intr un final se hotaraste un taximetrist sa ne ia si plecam.Astazi mi a venit acasa procesul verbal de amenda de la politia locala , cu 2 amenzi , incadrate pe legea 61 din 1991 actualizata cred in 2016 , o amenda maximul posibil de 500 de ron pentru refuzul de a ma legitima ,iar a doua data tot la maxim de 1000 ron , pentru tulburarea linistii , injurii etc deci art 2 pct 1 din legea 61per 1991 si art 2 pct 31 tot din aceeasi lege.
Am la dispozitie 15 zile sa o contest la judecatorie.
As incepe contestatia cu scrisul indescifrabil al descrierii faptei
Ce mai zic ei pe acolo
Contravenientul nu este de fata si nu poate lua la cunostinta de procesul verbalfapt atestat de martorul asistent cutare si trece un nume acolo.
Dupa fraza asta continua asa
ALTE mentiuni ..........Nu este de fata.
Finalul
agent constatator semnatura , martor asistent semnatura ,contravenient nu este de fata.
As mai contesta unde a scris agentul constatator la rubrica
Sanctionate de art 3 aliniat 1 litera b si art 3 alineat 1 litera a , dar el nu a scis a a facut un cerculet din care pleaca o linie oblica exact ca in reprezentarea unui spermatozoid.
As mai aduce in discutie ca neavand nici o contraventie , , nici o amenda , mi se pare greu de crezut sa mi dai doua odata la maxim amandoua si sa mai astept inca una de la 112.
Mentionez ca am la politie depusa o plandere pentru furt de identitate la casa de pariurionline getsbet , am numar de inregistrare transmis de politie si nu stiu daca acest lucru ma poate ajuta , in sensul de a ma apara si de a nu da buletinul pt ca deja am identitatea furata si se ocupa tot politia. As aprecia orice sugestie , multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns:
nicusorco , utilizator
09:05, 31 Iulie 2019