Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un sfat pt.urmatoarea problema:am doua credite de la BCR din 2007 -cu rate de 250 ron respectiv 250 eur.Am restante din luna iunie,am primit somatii de plata de la Creditexpress ,ultima somatie am primit-o in data de 22 nov 2009 in care imi scria sa platesc datoriile pana cel tarziu in 18 nov 2009(...)pt. ca altfel o sa inainteze dosarul spre executare silita.In momentul de fata sunt in somaj,am luat legatura cu banca de unde am primit creditul in septembrie pt.a obtine o esalonare sau amanare de plata pana ma angajez din nou si imi pot plati mai departe creditele,dupa trei saptamani am primit raspuns telefonic cum ca nu m-i s-a aprobat nici una din cazuri.Nu am semnat atunci nimic la banca nici cerere nici nimica ...in fine am fost azi la o alta sucursala BCR ,o d-na consilier mi-a trimis cererea de amanare la plata la Bucuresti ,astept sa vad daca se aproba .Dar daca intre timp totusi firma de recuperari imi trimite dosarul la executare?Trebuie sa ii anunt eu ca am fost azi la banca sau trebuie sa ii anunte banca?:-/ Multumesc anticipat