avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu prenatal

Sunt angajata la 2 firme, una cu 2 ore iar la una cu norma întreaga.La cea cu norma întreaga sunt angajata doar de 3 luni.As vrea ca din 1 August sa intru in prenatal dar as vrea sa intru doar de la firma unde sunt angajata cu norma întreaga Cu o vechime de 3 luni.
1.Pot sa rămân in continuare angajata cu 2 ore dincolo?
2. Daca da, înseamnă ca media se calculează doar pe cele 3 luni?Sau pe 6 din care 3 am avut venit 0 lei?

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal Vicky82 Vicky82 Cum se calculeaza venitul unei salariate in concediu prenatal. Stiu ca 85%din media veniturilor ultimelor 6 luni dar am inteles ca nu se retin toate ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal&postmanal bebitza25 bebitza25 Buna ziua, Am o rugaminte,daca puteti sa-mi explicati cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal si daca reprezinta tot 126 de zile ... (vezi toată discuția)
Somaj ,angajare,concediu prenatal crysstyle crysstyle Sunt insarcinata in 5 luni,in luna nov-dec trb sa nasc.In primele 2 luni de sarcina am beneficiat de indemnizatie crestere copil (cc1),apoi 2 luni jumate am ... (vezi toată discuția)