avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contraventie C.N.A.I.R a unei masini vandute
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contraventie C.N.A.I.R a unei masini vandute

Acum 3 luni am primit acasa o contraventie pentru ca se circula cu o masina pe care am vandut-o acum 6 ani fara Rovineta
Am contestat procesul verbal in termenul legal ,in instanta si am demonstrat ca masina este radiata financiar dar nu am stiut ca cel care a cumparat masina ,nu a continuat imatricularea pe numlele sau.
In prima instanta am castigat anularea procesului verbal si astept perioada in care cei de la CNAIR pot contesta aceasta sentinta. Dar azi spre surprinderea mea am primit alta amenda tot ptr aceias masina care a circulat fara Rovineta dar figureaza alta perioada decat prima.
Intrebare v-a trebui din nou sa fac contestatia ca si prima data? Pot astepta sentinta definitiva si apoi sa arat ca am castigat odata pentru aceias masina? Sau ce sfaturi imi puteti da.Multumesc mult.(Mentionez ca intre timp am reusit sa confiscam numere masinii si speram sa nu mai apara alte surprize)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:15, 31 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii in vigoare ,daca apreciati netemei ica sanctiunea ,anularea acesteia o puteti obtine numai in instanta de judecata
Concret este vorba despre sanctiuni distincte aplicate la date diferite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr rovinieta pentru un autoturism vandut, radiat fiscal stanciu gheorghe 56 stanciu gheorghe 56 Am vandut un autoturism , care a fost radiat fiscal posed civ . ci a cumparatorului. Contract vanzare cumparare. In copii. Autoturismul a fost vandut in ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovineta electronica PUCU PUCU Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti ... (vezi toată discuția)
Amendă lipsă rovinietă la auto vândut în urmă cu 2 ani: cum pot rezolva această situație? Bogdan2121 Bogdan2121 Bună seara, Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)