avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum vor evalua notarii niște mașini?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum vor evalua notarii niște mașini?

Ținând cont că în grilele notariale nu sunt evaluate bunurile mobile, cum va evalua notarii niște mașini ?
Cel mai recent răspuns: RicaRamurica , utilizator 18:58, 3 August 2019
Păi din moment ce se evaluează in functie de declarația părților se subînțelege ca sunt de acord.
Pai mie mi-a evaluat un notar masinile vechi la 30000 de lei si la 50000 lei, desi ele nu mai functionau, Apoi cand celalalt mostenitor mi-a dat mie partea lui , mi-a evaluat masina la 1000 de lei. Asa am patit,din pacate .
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2019
RicaRamurica, utilizator
Notarul nu este 'samsar"de masini... trebuia sa apelati la un evaluator sau la instanta...
Apelați la un expert tehnic judiciar în specializarea „Autovehicule, circulație rutieră”. Experții tehnici judiciari au dreptul de a efectua expertize tehnice extrajudiciare în specializarea în care sunt atestați de către Ministerul Justiției.
ing. Ioan Ciobanu
Din pacate nu mai pot face nimic, notarul a supraevaluat deja masinile la 30000 lei respectiv 50000 lei, iar eu am platit succesiunea. Si apoi cand notarul face succesiunea e obligat sa tina cont de evaluarea facuta de acest expert tehnic judiciar?
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2019
RicaRamurica, utilizator

Alte discuții în legătură

Onorariul expertului contabil, surprinzator de mare Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Acum ceva vreme am auzit si eu despre o decizie a unei instante referitoare la niste venituri salariale neprimite. In total trebuiau sa le dea la ... (vezi toată discuția)
Expert judiciar, calcul terenuri claudiubogdan81 claudiubogdan81 Buna ziua, Care sunt criteriile de evaluare care le considera expertul, atunci cand se face expertiza judiciara, pentru terenuri la succesiune si ... (vezi toată discuția)
Am un proces pentru o succesiune si mi se cere raport de expertiza ... dinu154 dinu154 Am un proces pentru o succesiune si mi se cere raport de expertiza extrajudiciar ce reprezita acest raport. (vezi toată discuția)