avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Firma mea este în faliment și pe firmă am un credit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Firma mea este în faliment și pe firmă am un credit care nu a fost plătit integral

Firma mea este în faliment și pe firmă am un credit care nu a fost plătit integral.
Eu și soția mea am garantat pentru acel credit de 40.000lei și acum banca ne-a trimis fiecaruia dintre noi o somatie de plată în nume personal.
Nu avem bunuri de nici un fel pe numele nostru, iar singurele venituri legale pe care le avem sunt indemnizația de creștere a copilului si alocația celor doi copii. Apoi soția mai are o firmă pe numele ei.
Întrebarea mea este cum poate proceda banca în această situație, poate executa silit indemnizația si alocația? Poate executa silit firma ei?
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2019
Alexsilasi, utilizator
Cel mai recent răspuns: detheru , utilizator 22:32, 4 Noiembrie 2019
indemnizația și alocațiile nu pot fi executate.
de pe firma soției pot fi executate doar dividendele.
Salut, sunt in aceeasi situatie. Cum se rezolva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu executorul la usa! ContSters94259 ContSters94259 Buna ziua, Am o mica nelamurire... Am o firma care e aproape de faliment;cu ceva timp in urma am fost dati in judecata de mai multe firme(3)pt.neplata,am ... (vezi toată discuția)
Se poate executa un apartament ipotecat? Andrey23 Andrey23 Buna ziua vreau sa stiu daca se poate executa silit un apartament luat cu credit ipotecar ? Precizez ca sunt cu ratele la zi si apartamentul este bun comun cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie Catalin T Catalin T Buna ziua, Prin anul 2007-2008 sotia mea a contractat un credit de tip \"doar cu buletinul\" pentru a achizitiona 2 telefoane mobile. La acea vreme nu era ... (vezi toată discuția)