avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate executa un apartament ipotecat?
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate executa un apartament ipotecat?

Buna ziua vreau sa stiu daca se poate executa silit un apartament luat cu credit ipotecar ? Precizez ca sunt cu ratele la zi si apartamentul este bun comun cu sotia mea.
Am fost administrator la o companiea aceasta a dat faliment a avut credite luate de la banci. Am garantat creditul cu contract de fideiusiune. Momentat firma este in faliment si urmeaza sa se vanda bunurile acestia ca ulterior sa se imparta bani. Banca ma executat silit pentru datoria restanta luata de firma in faliment. Vreau sa stiu ce urmeaza daca se scoate la licitatie apartamentul? daca sotia poate sa cumpere de la mine partea din apartament? daca se poate executa apratamentul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:01, 17 Noiembrie 2019
Poate fi executat silit și un imobil ipotecat, dar prima dată se îndestulează creditorul care deține ipoteca, și apoi din ce mai rămâne, dacă mai rămâne ceva disponibil, merge la următorul creditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea in urma unei fideiusiuni poate "ataca" imobil ipotecat? ContSters205719 ContSters205719 Buna! Am urmatoarea situatie: in calitate de administrator la un SRL (2 asociati) am semnat in 2011 un contract de fideiusiune, actualizat anual prin acte ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-imposibilitate plata florinrr florinrr buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu ... (vezi toată discuția)