avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Are dreptul judecătorul să considere că non ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Are dreptul judecătorul să considere că non necesara proba cu martori?

Buna ziua, am solicitat proba cu martori și judecătorul mi a respins o pe motiv că oricum nu ar fi spus martorul ce voiam să aud. E o justificare corecta? pot sa fac ceva, eu am scris președintelui Tribunalului și nu mi a răspuns iar judecătorul s a ofensat și m a întrebat dacă vreau să renunț la el și de frica nu am renunțat. Ce mai pot face?
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2019
scg, utilizator
Cel mai recent răspuns: scg , utilizator 09:33, 5 August 2019
Judecătorul poate sau nu sa incuviinteze probele solicitate de catre părți.Pt a fi incuviintate trebuie sa fie utile ,concludente și pertinente soluționării cauzei,Judecătorul are acest drept de a admite sau respinge probele solicitate.
Probabil nu aveți av angajat,nu ati stiut sa precizati ce anume doriti sa dovediti prin administrarea probei cu martori etc.Daca nu o sa fiti mulțumit de soluție formulati apel,solicitați administrarea probei în apel etc.Presedintele nstantei nu avea competenta sa se pronunte despre modul cum un judecător judeca într-o cauză ci doar instanta ierarhic superioară exercitand calea de atac legală.
Și dacă și în Apel îmi respinge martorii care sunt cei ce m au evaluat profesional?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Interogarea partilor ralu_2008 ralu_2008 in cazul caii de atac (apel) a unei hotarari de divort, se admite interogatoriul partilor sau doar proba testimoniala cu martori? ce alte probe pot fi admise ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata! calandrino21 calandrino21 As dori sa-mi precizati de ce este necesar sa insesrez in cererea de chemare in judecata formula :\"In dovedirea actiunii mele inteleg sa folosesc proba cu ... (vezi toată discuția)