Buna ziua, am și eu o problema cu proprietarul casei in care stau in chirie. Când am luat casa in chirie era plină de mucegai din tavan pana in pereții acoperiți de lambriu și inclusiv lemnul de jos. Am stabilit de comun acord ca o sa renovam noi iar apoi se scade din chirie suma mai mică ca sa fie bine și pentru ei și pentru noi chiar dacă asta înseamnă sa locuim mai mult timp aici. Contractul este unul făcut la mâna fără a specifica prea multe clauze sau drepturi pentru ca urma sa facem unul la notar insa ne tot amana. După prima luna s-au mai stricat și alte lucruri pe care le-am reparat cum ar fi instalația electrică care avea prize care curentau, boilerul care de asemenea curentează. Toată bune și frumoase pana când au încercat sa ne vândă casa dar nu au actele in regula (apar mai mult proprietari) iar noi am spus ca nu ne băgăm. Acum nu mai recunosc nimic din cheltuielile și reparațiile pe care le-am făcut. Eu am încă chitanțe, bonuri pe materiale și de la meseriasi. Întrebarea este am vreo șansa sa îmi recuperez banii chiar dacă contractul a fost scris la mâna și nu prevede nimic in el depre reparații?