avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumpărare apartament de la părinți
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumpărare apartament de la părinți

Bună, aș dorii să intabulez apartamentul părinților mei dar prin contract vânzare cumpărare . De la notar îmi cere hârtie de la bancă cum că am virat banii insa eu nu trebuie sa le plătesc părinților contravaloarea . Cum as putea face altfel fara hârtie de la bancă? Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2019
andreiptb, utilizator
Nu aveti cum.
Conform legilor (codul fiscal, legea spalarii banilor, etc.) orice tranzactie care depaseste suma de 5000 de lei trebuie facuta prin banca, nu cu plata chash.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare deea81 deea81 Buna seara! Bunica mea s-a decis sa imi vanda apartamentul ei. A fost la un notar si i s-a spus ca apartamentul valoreaza 100000 ron, pret pe care il accept. ... (vezi toată discuția)
Vnzare apartament absalom34 absalom34 Buna ziua! Este obligatoriu ca la vanzarea unui apartament banii reprezentand contravaloarea apartamentului sa fie dati in prezenta notarului care intocmeste ... (vezi toată discuția)
Vanzare/donare/lasare apartament AdrianSi AdrianSi Parintii mei sau despartit in urma cu ceva vreme si din cauza banilor nu am reusit sa plecam din apartament nici eu cu mama , nici tatal . In decursul anilor ... (vezi toată discuția)