avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comert cu produse importate non UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comert cu produse importate non UE

Buna ziua! Am idebtificat o nisa la care ma pricep si vreau sa aduc produse din China pe care sa le revand in tara prin anunturi pe internet. Ma puteti ajuta spunandu mi care este cea mai avantajoasa forma de organizare pentru a desfasura aceasta activitate legal? Mai doresc sa stiu daca voi fave asta legal, daca voi plati tva ul de 2 ori deoarece conenzile din China avand valoare mai mare de 10 Euro, voi plati deja de cand voi ridica produsele 19% tva, iar la revanzare in tara voi plati iar tva ul? Va rog lumina ti ma cu aceasta chestiune! Va multumesc anticipat!, Razvan.

Alte discuții în legătură

Tva facturi intracomunitare razvanpirvu razvanpirvu Buna seara, Am si eu cateva nelamuriri cu privire la TVA. Am un furnizor din Germania care imi factureaza toate produsele fara TVA. In Germania TVA=19%, iar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa ca platitor de tva portocala142002 portocala142002 Doresc sa ma inregistrez la finante ca platitor de tva..eu doresc sa-mi fac un PFA...vreau sa fac achizitii intracomunitare...sa aduc marfa din UE...si asi ... (vezi toată discuția)
Documente necesare in vama, la import anc4 anc4 Buna ziua As dori sa stiu, daca ma poate ajuta cineva, in cazul in care fac o comanda din China, pe PFA (neplatitor de TVA), de produse de manichiura, in ... (vezi toată discuția)