avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzile altcuiva trecute la mine
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzile altcuiva trecute la mine

Buna ziua , am niste amenzi la primarie , si acum ca sunt angajat au inceput sa imi retraga banii pentru amenzi , problema este ca au trecut amenzile de la altcineva la mine si acum trebuie sa le platesc eu , le-am cerut sa imi arate procesele verbale ale mele sa vad daca am eu aceea suma de plata care zic ei dar nu vor sa mi le arate in nici un fel , ce as putea sa fac , sau sa apelez? Multumesc.
Ar fi bine sa luati in calcul formularea unei contestatii la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal contraventie neplata peaj dana4max dana4max Buna ziua, In data de 01.03.2013 mi-am vandut masina, unei persoane din Bucuresti. Eu fiind din acelasi oras, am fost bucuroasa ca putem rezolva rapid. Am ... (vezi toată discuția)
Trebuie sã plãtesc niște amenzi despre care nu am fost înștiințat smochina smochina buna ziua! intr-o zi a acestui an , atrebuit sa ajung la primarie sa platesc impozitul casei.acolo sa gasesc si alte surprize.mai aveam de platin vreo 5 amenzi ... (vezi toată discuția)
Contestare p.v./ amenda ratc - e posibil? bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare: Vreau sa va intreb si eu daca este legala urmatoarea procedura. In anul 2011 am fost amendat de ... (vezi toată discuția)