avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Se poate ca dosarul cu cererea de apel netimbrată sa stea o luna la tribunal mi s a spus ca nu e plătit nimic și sa nu primesc nimic??? Perioada de regularizare era de 10 zile și n-am primit nici o citație . Ce se întâmpla ????

Mai așteptăm ..... toate dosarele din urma au primit termen noi blocați ...
Trebuia anulată cererea netimbrată In faza de regularizare dar nimic din partea lor sta dosarul in aer
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2019
Bytusi211, utilizator
Buna ziua,
Se aplica principiul oralitatii,
In apel, Nu se anuleaza o cerere ca netimbrata pe camera de consilu fara a se fixa termen in vederea depunerii concluziilor de catre toate partile din dosar.
Poate ca, partea obligata la depunerea taxei de timbru judiciar a formulat cerere de ajutor public judiciar. Mai intai se judeca aceasta cerere, apoi se va fixa termen de fond.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Se aplica principiul oralitatii,
In apel, Nu se anuleaza o cerere ca netimbrata pe camera de consilu fara a se fixa termen in vederea depunerii concluziilor de catre toate partile din dosar.
Poate ca, partea obligata la depunerea taxei de timbru judiciar a formulat cerere de ajutor public judiciar. Mai intai se judeca aceasta cerere, apoi se va fixa termen de fond.

Nu a făcut nimic , mi. S a spus de la tribunal ca am pe cineva . El a făcut apelul ca sa nu fie făcut nici nu știa ca se plătește taxa . Pe imobil . ... mai așteptăm poate săptămâna asta primesc ceva . Normal trebuia anulată dacă ia pus in vedere și nu a plătit o in termen .
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2019
Bytusi211, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ordonanta de plata crysstianno crysstianno Este pentru prima data cand introduc o ordonanta si am cateva nelamuriri ... as dori sa ma corecteze cineva unde gresesc... -Am trimis somatia de plata cu ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Plata taxa timbru in apel Smarandache Smarandache Doresc sa fac apel la o sentinta civila data la Jud. Oltenita. Apelul se va judeca de catre Tribunalul Calarasi. Unde si cand platesc taxa de timbru aferenta ? ... (vezi toată discuția)