avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool volan

Am primit hotărârea definitiva in legătura cu condusul sub influența alcoolului și nu mi-a interzis sa conduc. Pe data de 01.08.2019 am primit decizia finala. Când pot merge la IPJ sa depun actele pentru recuperarea permisului? Cineva mi-a zis ca începând cu data de 13.08.2019. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: David2210 , utilizator 17:43, 3 August 2019
Care este solutia instantei?
9 luni cu suspendare pe o perioada de 2 ani, 30 zile in folosul comunității, ma interesează in cât timp pot merge sa depun, mulțumesc.
Avocatul mi-a zis ca începând cu data de 13, dar sunt curios ce Spune-ți și dvs.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Care este solutia instantei?

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2019
David2210, utilizator
Sa fim lamuriti, este vorba de o solutie cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere sau amanarea aplicarii pedepsei?
Amânarea aplicării pedepsei

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Sa fim lamuriti, este vorba de o solutie cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere sau amanarea aplicarii pedepsei?

Daca hotararea este definitiva, o sa vi se restituie permisul.

Alte discuții în legătură

Condamnare 10 luni viorelv viorelv A fost condamnat 10 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru conducere a unui auto pe drumuri publice cu ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influienta alcoolului pyl pyl Buna ziua,am si eu o intrebare:am condus masina pe drumurile publice sub influienta alcoolului in 2013,iar in 2014,am facut un acord de recunoastere a ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei. David124 David124 Amanarea aplicarii pedepsei. Buna seara pentru amanarea aplicarii pedepsei se retine permisul? Mentionez ca in hotarare nu imi interzice sa conduc ... (vezi toată discuția)