avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Achizitie bun cu voucher si predarea ca premiu catre ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Achizitie bun cu voucher si predarea ca premiu catre client

Buna ziua,
Cum inregistrez din punct de vedere contabil urmatorul caz: am achizionat un ansamblu In valoare de 5000lei+TVa sub forma de voucher. Pe factura de la furnizor este trecut voucher. Acest voucher a fost Dat ulterior cadou catre o Persoana fizica. Ce note contabile fac si cum tratez din punct de vedere fiscal. Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:51, 4 Septembrie 2019
Puteti da cadou bunurile primite (in fond sunt proprietatea dumneavoastra). Voucherele nu sunt transferabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarile contabile achizitie si plata factura cu voucher... ionela11 ionela11 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt inregistrarile contabile...pentru achizitie materiale ...iar pe bonul achitat la factura scrie ...achitat cu voucher, ... (vezi toată discuția)
Achizite intracomunitara marfuri ioanatodi ioanatodi Buna ziua Am o situatie pe care nu stiu cum sa o tratez din pct de vedere contabil, fiscal. La data de 22.11.2012 s-a facut plata catre un furnizor UE in ... (vezi toată discuția)
Monografie inregistrare voucher ioanaleanca ioanaleanca As dori opinia dvs. cu privire la inregistrarile contabile privind un site de reduceri (vouchere). Site-ul de reduceri (spre exemplu societatea X) incheie un ... (vezi toată discuția)