avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Confidențialitate date personale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Confidențialitate date personale

Bună ziua. Din cauza unei probleme tot mai des intalnite, și anume gambling (jocuri de noroc), fostul soț al verișoarei mele a amanetat toate laptop urile și telefoanele din casa. Ulterior, l-a trimis pe fostul sot la casa de amanet sa stearga toate datele dar angajatii i au spus ca nu are dreptul. Neputand sa le scoată pe toate acum, îi rămâne sa prelungeasca contractele și sa scoată rand pe rand. Problema ei e ca e foarte ingrijorata de faptul ca angajații amanetului vor verifica toate datele din telefoane și laptop uri. Nu știu ce politica au cei din amanet, dar dacă cumva se va întâmpla ca datele ei sa fie divulgate, ce masuri poate lua impotriva casei de amanet? Sunt video și fotografii cu copiii lor, cu ei, cu tot ce tine de fosta lor viață personala. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Violarea intimitatii ContSters191217 ContSters191217 Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra,pentru ca am o problema destul de delicata si nu stiu cum sa o rezolv. Fostul prienten mi-a pus pe net un film ... (vezi toată discuția)
Confidențialitatea clientului unei case de amanet: au dreptul angajații să divulge informații despre cei cu care au contract? Anda32 Anda32 Vreau sa va întreb în legătură cu confidențialitatea clientului cu angajata de la amanet. Angajata de la amanet are dreptul sa divulge informații despre ... (vezi toată discuția)
Dependenta de jocuri de noroc 28 ani este dependenta de ... feliciaionescu feliciaionescu Buna seara, fiica mea in varsta de 28 ani este dependenta de jocuri de noroc. A instrainat obiecte ce imi apartin ducandu - le la amanet. Imi cere bani in ... (vezi toată discuția)