avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator și vreau sa ma angajez în alta parte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator și vreau sa ma angajez în alta parte

Bună ziua. Dețin de doua luni jumate o firma srl. Dar fiind la început ma descurc mai greu.. Nu am putut sa îmi fac carte de munca pe firma mea, așteptând sa mai treacă puțin timpul. Fiindu mi puțin greu.. As vrea sa ma. Angajez cu carte de munca la o alta firma tot în același domeniu cu firma mea. Multumesc.
Întrebarea mea este. Dacă sunt administrator și unic asociat fără carte de munca pot sa ma angajez în alta parte? Cu program part time?
Ultima modificare: Duminică, 4 August 2019
Octavia79, utilizator
Cel mai recent răspuns: Octavia79 , utilizator 09:25, 5 August 2019
Va puteti angaja la o alta societate, fie cu norma intreaga, fie cu timp partial.
Mulțumesc frumos. Asta vroiam sa aflu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca mirelabandac mirelabandac Buna ziua. Am nelamuriri in privinta urmatoarei situatii: sunt angajata la un liceu, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata, cu carte de ... (vezi toată discuția)
C.i.m p ramona p ramona am si eu un contrac part time si as dorii sa stiu daca in aceste cazuri persoana respectiva cotizeaza la stat cu toate platile care se fac catre stat va ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator societate corina_s corina_s Buna ziua, Sunt administator general la o societate SRL si anagajata cu norma intreaga ca inginer. Tatal meu este angajat ca director si inginer cu jumatate ... (vezi toată discuția)