avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executor judecatoresc- nemultumiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executor judecatoresc- nemultumiri

Am platit un executor judecatoresc pentru a ne pune in posesie cu un teren. Au trecut aproape 10 luni si inca nu s- a facut integral punerea in posesie
Nici ceea ce s- a masurat nu este intru totul corect. Mai exista o latura a terenului nemasurata si ne- a sugerat sa facem acest lucru eu si persoana care a furat din terenul nostru, legand o sfoara dintr- un tarus incorect poxitionat si pana intr- un alt punct. Aia va fi linia de meta. Va rog sa- mi spuneti ce pot face si cui ma pot adresa pentru o solutionare corecta a situatiei. Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 4 August 2019
Maria Val, utilizator

Alte discuții în legătură

Punere in posesie in baza unei sentinte judecatoresti Maria Val Maria Val Buna ziua. As dori sa stiu daca la punerea in posesie in baza unei hotarari judecatoresti la o granituire, executorul judecatoresc poate obliga pe cei care au ... (vezi toată discuția)
Un de executare silita a unei sentinte definitive de iesire din indiviziune Mircea Razvan Mircea Razvan In urma cu 3 zile (joi 11.06.)Am fost obligat sa execut silit un vecin care refuza sa imi restituie 2 suprafete de teren de vecinatate cu granite impinse de el ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama un topograf? florin42 florin42 Dupa un proces de iesire din indiviziune am chemat un topograf mi a facut actele dar refuza sa bata tarusii cica sa chem pe altul ca nu are timp.Ce sa fac sa ... (vezi toată discuția)