avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Unde pot reclama un topograf?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Unde pot reclama un topograf?

Dupa un proces de iesire din indiviziune am chemat un topograf mi a facut actele dar refuza sa bata tarusii cica sa chem pe altul ca nu are timp.Ce sa fac sa ma impac cu gandul si sa chem alt topograf?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 20:07, 23 Mai 2013
Dupa un proces de iesire din indiviziune solutionat definitiv si irevocabil printr-o sentinta, cel care trebuie sa bata tarusii este executorul judecatoresc . Va trebui sa puneti in executare sentinta si sa solicitati punerea in posesie. Abia atunci executorul insotit de expertul care a efectuat expertiza va veni si va dispune tarusarea terenului ce v-a revenit dvs.incheind in acest sens un proces verbal de punere in posesie.
av. M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punera in posesie la iesirea din indiviziune diana09 diana09 Am obtinut sentinta judecatoareasca definitiva pentru iesirea din indiviziune (dupa sapte ani de proces si 6 expertize si contraexpertize topografice care au ... (vezi toată discuția)
Autoritatea de lucru judecat SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt proprietarul unui imobil format din doua apartamente in cota de 1/2 parte cu teren aferent , de peste 15 ani. In aceasta perioada ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru incalcare de proprietate lenast lenast Buna ziua, Va expun urmatoarea speta: Intr-un dosar dosar civil de revendicare imobiliara pentru o parcela de teren(un vecin ma dadea in judecata pe mine) se ... (vezi toată discuția)