Am obtinut sentinta judecatoareasca definitiva pentru iesirea din indiviziune (dupa sapte ani de proces si 6 expertize si contraexpertize topografice care au fost achitate de mine,dar instanta a hotarat compensarea cheltuielilor de judecata}),la un imobil(apartament in curte) si terenul curtii;
Avocatul meu m-a sfatuit ca dupa investirea sentintei sa apelez la un topograf si la un executor pentru punerea in posesie;(lucru care ma costa peste 4000ron}.Mentionez ca suprafetele de teren exista ,doar o bucata din terenul meu este folosit ca gradina de o vecina;
Intrebarea mea este daca nu ajunge sa angajez un topograf care sa imparta conform expertizei topografice acceptate de instanta loturile ce imi revin,sa puna tarusi si sa inscriu in CF suprafetele conform sentintei?
De ce am nevoie si de executor?
ati urmarit cazul Diaconu in care Parlamentul s-a opus punerii in aplicare a deciziei definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie?
vecina se poate opune intrarii in posesie nepermitand efectuarea masuratorilor pe motiv ca acea bucata de gradina ii apartine.
au fost cazuri mediatizate in care nici cu executorul si politia nu s-a putut intra in posesie asa ca ajutorul unui executor este recomandat.