avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Bună ziua, am dreptul la 4zile de concediu plătite daca mi-am dat demisia după 2 luni si jumătate de lucru ?
Cel mai recent răspuns: mrg , utilizator 13:20, 5 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numarul minim de zile de concediu de odihna este 20 zile/an. Aplicand regula de 3 simpla rezulta ca pentru 2,5 luni lucrate aveti dreptul la 4 zile de concediu de odihna.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CO se acorda proprotional cu perioada lucrata.

Mentionati cate zile de Co aveti trecute in c.i.m. si perioada exacta a activitati - inceput si sfarsit.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna in cazul demisiei andreea elena andreea elena doresc sa-mi dau demisia.nu stiu exact cum e cu concediul.am avut concediu de odihna toata luna august.daca incep din ianuarie,februarie in alta parte cate ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna tomaioanviorel tomaioanviorel Buna ziua ,am lucrat la o unitate comerciala dinn data de03-03-2016 pina inn data de 17-10-2016 data la care am inaintat demisia la zi.As ... (vezi toată discuția)
Demisie ,concediu de odihna bazna bazna Buna ziua.Am lucrat intr-un magazin alimentar. Din diferite motive la data de 24 06 2016 mi-am dat demisia si am stat in preaviz pana in data de 1 07 ... (vezi toată discuția)