avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nemultumiri la punerea in posesie de catre executorul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nemultumiri la punerea in posesie de catre executorul judecatoresc

Nu suntem de acord cu felul in care s-a facut punerea in posesie cu un teren in baza unei sentinte judecatoresti. Cine poate verifica ceea ce a facut executorul judecatoresc si cine il poate trage la raspundere? Mentionez ca noi l-am angajat.

Alte discuții în legătură

Punere in posesie in baza unei sentinte judecatoresti Maria Val Maria Val Buna ziua. As dori sa stiu daca la punerea in posesie in baza unei hotarari judecatoresti la o granituire, executorul judecatoresc poate obliga pe cei care au ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de punere in posesie officemvp officemvp Am avut un proces cu primaria privin revendicarea unui teren si am castigat prin hot def si irev. acest terenul Va intreb daca pot, sa solicit Primariei,in ... (vezi toată discuția)
Act legalizat mama mea a fost pusa in posesie in baza legi 18/91 pe o suprafata de teren .un alt presupus propietar a vindut printr-o chitanta de mina. cumparatorul si ... (vezi toată discuția)