avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act legalizat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act legalizat

mama mea a fost pusa in posesie in baza legi 18/91 pe o suprafata de teren .un alt presupus propietar a vindut printr-o chitanta de mina. cumparatorul si vinzatorul au mers la notar legalizind pe verso acel act.este legal ca notarul sa legalizeze un act fara sa ceara alt act din care sa reiese ca vinzatorul detine acel teren? Mama a cistigat din nou acel teren actionind in instanta pe vinzator .dar nici pina in prezent cel care acumparat nu ne cedeaza terenul /
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:41, 5 Decembrie 2010
Sentinta obtinuta de mama dvs. trebuie investita cu formula executorie,la instanta de fond unde s-a judecat,dupa care se va duce la un executor judecatoresc pentru punerea ei in executare.
In cazul in care se va opune,va raspunde penal,pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile.
Succes.
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
gigelas, utilizator
Mama dvs ,pentru a intra in drepturile dispuse de instanta are dreptul sa solicite investirea cu formula executorie a hotararii si apoi sa contacteze executor judecatoresc in vederea executarii silite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare hotarare stabilire domiciliu minor rre rre buna ziua am si eu o mare problema am trait in concubinaj timp de 3 ani si am facut un copil cu acel baiat dupa un an de zile din cauza certurilor am hotarat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata! razvandicu razvandicu Buna ziua! Ce pot face daca cistig un litigiu de munca cu fostul angajator,decizie irevocabil,si tre sa imi dea o suma de bani reprez.cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)
Recurs castigat in dosar f.f , cum sa-l scoatem din terenurile noastre? amot amot Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez. Datele problemei sunt: - In 2004 este emis Titlul de Proprietate ( TP ) pe numele C.I - In februarie ... (vezi toată discuția)