avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare detector gaze numai daca ai termopan
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare detector gaze numai daca ai termopan

Buna seara!
“Distrigaz” vrea sa monteze detector de gaze in apartamentele blocului unde locuiesc.
Dar eu nu am termopan, am pastrat ferestrele-cu tocurile etc.- clasice.Blocul a fost construit in anul 1977.

“încăperile în care sunt amplasate aparate de utilizare a gazelor naturale și a căror suprafețe vitrate sunt constituite din geamuri cu grosimea mai mare de 4 mm sau din geamuri de construcție specială (securizat, termopan etc.)”
Pentru ca nu am termopan nici alta “modernizare”, rezulta ca mie nu imi va monta acel sensor.
Este adevarat?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:28, 6 August 2019
Nu, la dvs nu este obligatoriu.
Avand tamplarie clasica de lemn,nu este necesar instalarea de senzor de gaze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatoriu sau nu? FLORINA1979 FLORINA1979 Buna ziua,pe data de 27 Noiembrie 2015,o echipa de la furnizorul de gaze a venit in casa obligand proprietarul sa ii monteze un detector de gaze .Ulterior ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea montarii de detector gaze+electrovalva petruionascu petruionascu buna seara! in urma verificarii si reviziei tehnice la o instalatie de utilizare a gazelor naturale, am fost notificat de catre verificator ,ca sunt obligat ... (vezi toată discuția)
Detectoare gaz obligatorii catalinntn catalinntn Buna ziua, Asi dori sa stiu daca incepind de anul acesta, exista obligativitatea montarii detectoarelor de gaz si la utilizatorii care nu au decat un ... (vezi toată discuția)