Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu informatii: Mi-a venit decizia de pensionare cu respingere pentru motivul ca imi lipsesc 6 luni pentru stagiul minim obligatoriu de cotizare de 15 ani. In carnetul de munca sunt operate toate locurile de munca; acestea insumeaza 17 ani si nu 14 ani si jumatate. De la casa de pensii mi s-a spus ca este posibil ca diferenta sa nu fi fost luata in calcul in cazul in care ar exista o stampila de ITM ca nu mi-au fost platite contributiile de catre angajator. Pot verifica aceasta abia joi. In cazul in care se confirma ce trebuie sa fac? Ce se intampla daca firma respectiva nu mai exista sau aceeasi asociati au inregistrat aceeasi firma cu numele partial modificat si cu alte obiecte de activitate? Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns. Va rog, daca puteti, sa-mi spuneti cum sa actionez in continuare. Am vreo sansa sa depasesc aceasta situatie? Presupun ca ar trebui sa cer Casei de pensii o motivatie scrisa si sa actionez cumva contra societatii la care am lucrat in acea perioada. Se mai poate face ceva daca societatea s-a desfiintat? Multumiri pentru rabdare.