avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

Tatal meu a lucrat pana pe 11 .06.2019 (data la care facut varsta de pensionare) . Nu are dreptul la vouchere de vacanta pentru cele 5 luni lucrate? Mentionez ca s-au dat vaucherele la intreprinderea unde a lucrat in 07/2019.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 6 August 2019
Din cate cunosc, acestea se acorda proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vauchere vacanta 2023 buna ziua! lucrez in invatamant si am fost ... viceramo viceramo Vauchere vacanta 2023 Buna ziua! Lucrez in invatamant si am fost in activitate pana in decembrie 2022. Din decembrie am intrat in concediu de maternitate, iar ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Nicolcrys Nicolcrys Buna ziua!Mama mea lucrează intr o unitate militară dar ea e cadru civil.Anul trecut s a operat la spate și de atunci este in concediu medical(anul acesta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vaucherele de vacanta se primesc doar pe lună completa? ... Maricica124 Maricica124 Bună ziua, Vaucherele de vacanta se primesc doar pe lună completa? Ex: început loc munca 11 martie terminat 15 mai. Primesc doar pe aprilie pt că e ... (vezi toată discuția)