avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua! Ati putea sa mi spune ti va rog dak as divorta de sotul meu care este un om alcoolic,ar avea sanse in fata instantei k copilul nostru de 1 an si 10 lunite sa ramana la el?? Eu inca nu detin un loc de munca,inca stau acasa cu bebe. Asteptcu nerabdare un raspuns! VA MULRUMESC!
Cel mai recent răspuns: andrajurubita9@gmail.com , utilizator 22:51, 8 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
andrajurubita9, vă rog să nu mai scrieți cu k.
Mulțumesc.
Nu are nici o legătură copilul de 20 de ani cu cel de aproape 2 ani. Dacă însă este în continuarea studiilor 5atal va trebui sa ii plătească pensie alimentara și ei.
Ok Imi cer scuze,d na Admin!
Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
andrajurubita9@gmail.com, utilizator
Da,oricum voi consulta un avocat si... Oricum va multumesc frumos!
Da, aceasta este varianta optimă!
Alegeți un avocat de pe site sau solicitați recomandari din partea cunoștințelor!
Cu stimă!
Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

Alte discuții în legătură

Încredințare minor și pensie alimentara Laura Andriescu Laura Andriescu In urma divorțului copiii, doi minori la acea vreme au fost incredintati mamei. Soții au continuat sa conviețuiasca împreună la aceeasi adresa. Dupa sapte ... (vezi toată discuția)
Custodia copilululi vasi81 vasi81 Buna. Ma poate ajuta si pe mine cine cu un raspuns la nedumerirea mea? Sunt o mama divortata de un an de zile (cu un copil de 11 ani ),am primit copilul ... (vezi toată discuția)
Initiere actiune de divort MeMyself MeMyself Buna seara, Acum cateva zile eu impreuna cu copilul minor am parasit domiciliul conjugal.In vederea procesului de divort,am urmatoarele intrebari: 1.era ... (vezi toată discuția)