Buna ziua! Ati putea sa mi spune ti va rog dak as divorta de sotul meu care este un om alcoolic,ar avea sanse in fata instantei k copilul nostru de 1 an si 10 lunite sa ramana la el?? Eu inca nu detin un loc de munca,inca stau acasa cu bebe. Asteptcu nerabdare un raspuns! VA MULRUMESC!
Buna ziua. Am o intrebare, daca ma puteti ajuta: Din casnicia cu sotul meu a rezultat un copil minor, acum are varsta de 3 ani. Noi, parintii avand locuinte proprii dinaintea casatoriei, iar in prezent, eu, sotia, locuiesc impreuna cu copilul la sot. In cazul in care, din cauza neintelegerilor dintre noi, vreau sa parasesc locuinta, impreuna cu minorul, mutandu-ne la domicilul meu, cum ar trebui sa procedez, ca tatal (care e in stare de multe rautati) sa nu ma dea in judecata pentru parasirea domiciliului si sa-mi ia si copilul? As putea sa fac un act notarial sau orice altceva in care sa stipulez motivele care au condus la decizia mea? Multumesc anticipat.
Plecați liniștită și introduceți acțiune de divorț solicitând domiciliul copilului la dumneavoastră. Nu are ce sa va facă și din punct de vedere legal nu sunteți în culpa ca părăsiți domiciliul cu copilul. Nu e nici o șansă să pierdeți copilul din cauza asta.
Da,asa o sa fac!Insa as dorii sa mi gasesc un loc de munca si dupa sa incep demersurile ptr divort,asa cred ca as fii mult mai sigura pe situatie!. Va multumesc foarte mult ptr indrumari!!!
Custodia copilululi
vasi81
Buna.
Ma poate ajuta si pe mine cine cu un raspuns la nedumerirea mea?
Sunt o mama divortata de un an de zile (cu un copil de 11 ani ),am primit copilul ... (vezi toată discuția)