avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

Dacă o persoana sta in America se poate sa mi facă procura ca sa vând un imobil in romania ????

Cum mi o poate trimite prin e mail ?
Ultima modificare: Marți, 6 August 2019
Bytusi211, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:43, 6 August 2019
Da, se poate.
O întocmește doar la Ambasada sau Consulat și o trimite in Romania, în original.
Buna ziua,
O poate intocmi la ambasada, la consulat sau la un notar din zona aplicand supralegalizarea.
V-o trimite in limba in care a fost incheiata dar v-o trimite prin posta sau alte forme de expediere si trebuie sa aveti ORIGINALUL!
Daca este incheiata la notar cu supralegalizare, va trebui s-o traduceti in Romania in limba romana si legalizati traducerea.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
O poate intocmi la ambasada, la consulat sau la un notar din zona aplicand supralegalizarea.
V-o trimite in limba in care a fost incheiata dar v-o trimite prin posta sau alte forme de expediere si trebuie sa aveti ORIGINALUL!
Daca este incheiata la notar cu supralegalizare, va trebui s-o traduceti in Romania in limba romana si legalizati traducerea.

Și din America in romania cu ce o trimite in original in cât timp ar ajunge ?? Ca am nevoie de procura respsctiva
Avionul, curierul, vaporul etc.
La notariat obligatoriu va trebuie in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura - apostila teomicri teomicri Buna ziua, imi trebuie o procura de la sotul meu ,care e acum in Anglia ,pentru a semna la banca prelungirea creditului.Sa se duca la ambasada (consulat) ? O ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament roby2019 roby2019 Fratele meu este in Germania de ceva timp impreuna cu sotia si doreste sa cumpere un apartament in Romania.Problema e ca la consulat e distanta mare si vrea sa ... (vezi toată discuția)
E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)