avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament care figureaza in cf ca 4 garaje
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament care figureaza in cf ca 4 garaje

Bina ziua.
As dori sa va cer o parere/una sfat in privinta achzitionarii unui apartament cu 2 camere, situat la parter intr-un bloc de 4 etaje. Apartamentul a fost creeat prin transformarea a 4 garaje de catre constructorul blocului. Dupa predarea acestuia, in cartea funciara figureaza ca fiind 4 garaje cu c.f. separat.Ce probleme as putea avea din acest motiv pe viitor? Exista posibilitatea de a uni garajele intr-un singur c.f. si de a schimba destinatia in spatiu de locuit? Ce pasi ar trebui sa urmaresc in privinta asta? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 17:20, 7 August 2019
Buna seara,
Solicitati dezvoltatorului sa uneasca garajele intr-un singur CF si sa le schimbe destinatia.
Nu puteti cumpara cu acte in regula 4 garaje. Ce notar face actul?
Blocul a fost finalizat in 2009 de catre dezvoltator. Ulterior tot de dezvoltator ar trebui sa fie facuta schimbarea aceasta?
La ce anume referiti prin faptul ca nu pot sa cumpar 4 garaje cu acte in regula? Am vazut contractul de vanzare cumparare al proprietarului actual si fiecare garaj figureaza ca obiect separat al contractului.
Buna seara,
Cumparati 4 garaje si LOCUITI in 4 garaje.
Solicitati dezvoltatorului sa schimbe destinatia incaperilor in CF!
Eu zic sa stati in loc ... sau oare credeti ca daca dezvoltatorul ar fi putut transforma cele 4 garaje in spatiu de locuit nu o facea??? Nu stiu in ce conditii plateste cine locuieste acuma acolo gaz, apa, curent si cum poate sa isi faca buletinul pe acele garaje ... practic acel apartament NU ESTE SPATIU DE LOCUIT ... decat pt masini.

Concluzie ... nu va bagati oricat de rentabil vi se pare ... daca dupa ce cumparati un vecin va face reclamatie la politie si primarie ca v-ati facut spatiu de locuit din garaje ....
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2019
~stapuv~, utilizator
Eu zic sa mergeti "pe mana " lui ~stapuv~.
Ceva este putred acolo iar intr-o zi se va rupe craca si nu cred ca vreti sa bazati pe ea.
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2019
gigiz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj transformat in spatiu comercial Roxana T Roxana T As dori sa stiu, ce sanse am sa transform un garaj de 18-20 m intr-un spariu comercial, ( in Suceava). Acesta se afla la parterul ( demisolul) unui bloc cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie garaj in spatiu de locuit TZec TZec Buna Ziua! Am si eu un garaj de 35 mp la subsolul unui bloc si vreau sa ii modific destinatia. Vreau sa il modific in un apartament sau Garsoniera am ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza un garaj la parterul unui bloc? domeniul public sau privat? buna ziua. am o ... SVAndrei SVAndrei Cum se defineste garajul pe domeniul public? Buna ziua. Am o intrebare legata de regimul unui garaj. Este vorba de un garaj aflat la parterul unui bloc ... (vezi toată discuția)