avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala - posibil alt nume decat al ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala - posibil alt nume decat al titularului?

Doresc sa-mi infiintez o intreprindere individuala.Intrbare;Daca intreprinderea individuala are un cod unic de inregistrare, are un titular,poate avea si o denumire alta decit numele titularului??? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Matei Mihai , utilizator 12:16, 27 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Sigur ca da ! Numele il alegeti dumneavoastra si la ORC se verifica daca exista o alta firma cu acest nume. Daca nu, ramane....cum ati stabilit !:D
Cu stima !
Multumesc foarte mult.Si eu cred la fel dar m-am interesat la registrul comertului la Focsani si mi s-a spus ca nu este posibil.Ce pot face in acest caz??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume stelach stelach Buna ziua, la o intreprindere individuala la care persoana care o detine a schimbat numele prin casatorie, este obligatoriu sa schimbe denumirea firmei, care ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile întreprindere individuală djszabi djszabi Buna ziua, Recent am înființat o întreprindere individuală principală activitate 9001 - Sonorizare evenimente spectacole și va trebui să plătesc ... (vezi toată discuția)
Este posibil ? stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)