avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Acordare imprumut persoane fizice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Acordare imprumut persoane fizice

Buna ziua,
as dori sa acord un imprumut in euro pentru o perioada de un an (nu foarte mare, pana in 4000 euro) unei rude care m-a ajutat in trecut cu diferite ocazii. Nu am nici-o pretentie la dobanda, doar sa am certitudinea ca-i primesc inapoi, persoana are si o afacere care nu stiu cat de bine merge.
Puteti sa ma indrumati cum sa o fac in mod legal si fara sa am dureri de cap mai tarziu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:16, 7 August 2019
Buna ziua,
II puteti cere sa garanteze cu ceva- o ipoteca pe casa, auto...
Si faceti contractul la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie valy2008 valy2008 In urma cu cateva luni,din cauza mai multor neintelegeri ,sotia mea a hotarat sa divorteze de mine. vazand ca nu se schimba mai nimic in tot acest timp am fost ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut garantat cu gaj auto sau donatie / transfer de proprietate...? Klauss71bc Klauss71bc Buna ziua. Am un credit de nevoi personale si nereusind sa platesc ratele integral, banca tot ma ameninta cu executarea bunurilor personale. Asupra ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara de autentificare de la un notar la altul cumparatoringrijorat cumparatoringrijorat Buna ziua. Eu si logodnicul meu vrem sa cumparam un apartament. Apartamentul costa 80.000 de euro pentru care am semnat un antecontract de 3000 de euro. Banii ... (vezi toată discuția)