avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul pensie cu salariu in institutiile publice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul pensie cu salariu in institutiile publice

Intr-o institutie publica au incetat contractele de munca a doi salariati la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si stagiu de cotizare. Intrebarea este> ...un pensionar limita de varsta femeie, respectiv barbat peste 65 de ani - poate ocupa o functie contractuala intr-o institutie publica. Pentru cat timp?
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2019
animarsrl, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensionare sau menținere în activitate Danaioana Danaioana Bună ziua, Mă confrunt cu o situație și vă rog să mă ajutați să înțeleg prevederile legale în acest sens. Datele problemei: Instituție publică, ... (vezi toată discuția)
Incetare de drept a cim Chloej Chloej La varsta implinirii de 63 a unei angajate, angajatorul e obligat sa ii inceteze de drept cim-ul, daca aceasta nu aduce decizie de pensionare? multumesc (vezi toată discuția)
Este legal ca un functionar public trecut de varsta de pensionare sa lucreze in continuare in cadrul unei primarii? zzzionut zzzionut Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca un functionar public trecut da varsta legala de pensionare( are 65 de ani) sa lucreze in continuare in cadrul ... (vezi toată discuția)