avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat dureaza un proces de anulare a unui act notarial ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat dureaza un proces de anulare a unui act notarial ?

UN PROCES DE ANULARE A TESTAMENTULUI a fost deschis in 2017,cat poate dura ?
Nu va poate aproxima cineva fără a cunoaște stadiul dosarului,la ce instanta se judeca,ce probe se administrează etc.Este ca si cum întrebați m am operat de dureri la cot in cat timp ma refac efectiv?Mergeți la un av sau discutați cu av angajat noi nu putem sa ghicim .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii Frâncu Catalin Frâncu Catalin Buna seara,am si eu o simpla intrebare prin 2017 am luat legatura cu un avocat pt dezbaterea mostenirii (iesirea din indiviziune)si dureaza foarte mult am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am avut un proces de divort, iar eu am depus apel. ... Anonim2456 Anonim2456 Bună ziua! Am avut un proces de divort, iar eu am depus apel. zilele trecute a avut loc apelul, iar acum cand m-am uitat pe just.ro am vazut ca scrie: Tip ... (vezi toată discuția)
In proces cu un teren Ioana2018888 Ioana2018888 Buna ziua . Sunt intr-un proces de 4 ani cu un teren , il lucrez de peste 50 de ani . Si vecini de langa mine care au teren arabil ,al meu este fanat, m-au dat ... (vezi toată discuția)