Am inteles. Este vorba de o hotarare a Consiliuli Local.
Asa cum ma asteptam este bau-bau ptr. ca nici acolo nu poate fi o asemenea interdictie.
Cel mult ptr. zgomot exagerat sau intr-un interval orar nepotrivit se pot aplica prevederile legii 61/1991 actualizata in 2011. Dar nu oricum. Trebuie sa se constate de persoana autorizata ca s-au depasit anumiti parametri de zgomot, ca au fost deranjati ceilalti locatari etc.
In fine cred ca aveti pe acolo un locatar care nu iubeste amimalele.
Incercati sa vorbiti cu cei de la primarie si sa rezolvati amiabil.
Iar la catel sa nu renuntati. Ingrijiti-va sa nu deranjeze locatarii si in rest veti avea numai satisfactii. Un catel va poate modela copilul.
Succes!
MOISIN RAZVAN CATALIN a scris:
Asa ar fi conform art.21 alin. 2 din 31.10.2013 /321
Ma iertati dar nu inteleg. Este vorba de legea 321 din 2013 ? sau care lege ?
Dvs. v-ati documentat sa vedeti ce scrie in legea invocata?
Eu nu o gasesc.
Oricum, eu nu cred ca administratorul respectiv are motive sa va ameninte cu rezilierea contractului de inchiriere. Eventual se pot aplica niste sanctiuni daca este asa mare deranj cu acel catel dar nu rezilierea contractului.
Apropo, in contractual de inchiriere aveti stipulata interdictia de a detine un animal de companie? Nici asta nu cred.
Eu cred ca aici este vorba de bau-bau
Da, este vorba de o hotarare a consiliului local. mergeti la Consiliul Local sau gasiti pe pagina lor aceasta hotarare si vedeti ce spune la articolul respectiv
~ final discuție ~