avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Portalul justitiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Portalul justitiei

Nu mai gases in portalul justitiei un dosar mai vechi. Ce se intampla? Cum il pot gasi? Cum poti gasi aceste documente legal? Trebuie sa demontrez in instanta ca sora Mea este divorta sau a fost deoarece a depus la dosar un certificat de casatorie din 1998 , cand se stie clar ca a divortat.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
Baciu Dorin, utilizator
Buna ziua,
In acel portal sunt dosare doar din anul 2006 pana acum.
Daca acel dosar e mai vechi sau a fost judecat ,,cu usile inchise" deci cu sedinte nepublice, nu-l veti gasi.
Mergeti la arhiva instantei si intrebati.
Am aflat ,mai Nou, ca sora mea nu a fost divortata niciodata! Insa, un proces a existat! Mama mea, care acum este decedata, a fost martor la procesul de divort.
Ca nu s-a finalizat ptr ca s-au impacat, este o alta dilema ptr mine. Toata familia mea, rude, stieau ca este divortata si ca traieste in concubinaj cu sotul ei. Ba chiar si pe facebook are ID-ul cu numele de fata. Nu inteleg jocul dar ,ma intereseaza cum gasesc dosarul ptr a ma justifica in instanta ca sotul ei nu a fost la domicicliu o perioada de timp ( despartiti in fapt)
Mentionez ca procesul a fost dupa anul mentionat de (2006) si anume 2012
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
Baciu Dorin, utilizator
nu prea va inteleg interesul..
Chiar dacă găsiți dosarul în arhiva nu aveți acces la conținutul acestuia ,eventual cu o procura din partea rudei dvs care a fost parte în cauză.
Stiu, pe mine ma interesa sa deminstrez ca a existat un proces pe rol dar, nu-l mai gasesc pe Portalul Justitiei

Alte discuții în legătură

Divort - proces deschis? UTILIZ UTILIZ Buna, Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor in instanta anabianca5 anabianca5 Buna Am cateva intrebari legate de un divort in instanta de comun acord ce implica si un minor 1. Cat dureaza ca dosarul sa fie inregistrat si sa aparata pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot găsi un dosar,căruia nu îi mai stiu nici numărul, nici cand s-a soluționat sentința? Vladila.Gabriel Vladila.Gabriel În 2009 am fost vinovatul unui accident rutier pe o trecere de pietoni!As dori acum sa imi redobandesc permisul de conducere,imi trebuie o copie după ... (vezi toată discuția)