avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot găsi un dosar,căruia nu îi mai stiu nici ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot găsi un dosar,căruia nu îi mai stiu nici numărul, nici cand s-a soluționat sentința?

În 2009 am fost vinovatul unui accident rutier pe o trecere de pietoni!As dori acum sa imi redobandesc permisul de conducere,imi trebuie o copie după hotărârea judecătorească !Acum vreo doi ani imi găseam dosarul pe portalul justiției,introduceam decât numele si imi apărea, dar acum nu-l mai găsesc!Am început procesul prin 2011 și cred ca s-a terminat prin 2012,dar nu mai sunt sigur!Ma pot duce la arhivă si sa zic doar numele sau trebuie să știu si nr de dosar?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
Vladila.Gabriel, utilizator
Puteti cauta pe portalul instantelor de judecata si pe baza numelor partilor, asta in caz ca cunoasteti cine cu cine sa judecat.
la fiecare actualizare portalul sterge informatiile vechi spre a face loc celor noi. portalul nu e o arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portalul justitiei Baciu Dorin Baciu Dorin Nu mai gases in portalul justitiei un dosar mai vechi. Ce se intampla? Cum il pot gasi? Cum poti gasi aceste documente legal? Trebuie sa demontrez in instanta ... (vezi toată discuția)
Finalizarea si comunicarea solutiei in cazul contestatiei p.v. de contraventie... lili ticala lili ticala Anul trecut in iulie 2012 mi s-a suspendat permisul pe o perioda de 30 de zile +amenda 280 ron pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni ;am ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)