avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierà masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierà masini

Buna ziua noi avem mașina pe numele mamei dar o conduce soțul in Italia avem câteva amenzi neplătite e vreo problema când mergem sa o radiem
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:03, 8 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa ce platioti amenzile contraventionale plus eventuale impozite restante plus majorari de intarziere, la Serviciul taxe si impozite din primarie, cel mai probabil veti putea radia masina din circulatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunul mobil va putea fi radiat de pe rol fiscal numai in baza unui document legal de instrainare si certificat fiscal care se poate elibera numai in situatia inexistentei de debite fata de stat respectiv nu trebuie sa existe in evidenta amenzi,impozite restante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina. pavelsorescu pavelsorescu Buna ziua. Am vandut o masia acum 4ani prin contract de vanzare cumparare pe care cumparatorul nu a binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui,i-am scris si pe ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute si anularea proceselor verbale de contraventie traianradocea traianradocea buna ziua.am vandut o masina acum aproximativ 2 ani.acum ma confrunt cu o probleme majora:la impozite mi-au aparut o serie de amenzi cu nr masinii pe care am ... (vezi toată discuția)
Impozit auto diana22 diana22 in cazul in care am vandut un autoturism prin inscris sub semnatura privata , am dat cumparatorului toate actele masinii inclusiv cartea de identitate insa nu ... (vezi toată discuția)