avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu maternitate

Buna ziua,
Sunt însărcinată in 24 de săptămâni și mi sa făcut contract de munca la data de 29.03.2019 .Incepand cu 21 Septembrie as putea intra in concediu de maternitate, dar nu știu dacă am dreptul ,dacă nu am 6 luni întregi , sau trebuie sa mai aștept o săptămâna pana se împlinesc fix 6 luni.
Pentru luna Martie se calculează doar cele 3 zile sau se ia luna întreaga ?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 August 2019
nicolly, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului lacramioaraepure lacramioaraepure Buna ziua! Sunt mamica unui copil de 1 an si 11 luni care pe data de 9 iulie va implini 2 ani9. Pe data de 6 iunie 2014 m-am intors la serviciu. Sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua pe datde 6martie 2023 am semnat contractul de munca ... GabrielaFilimon GabrielaFilimon Buna ziua pe datde 6martie 2023 am semnat contractul de munca pe 1 an de zile pana pe 6 martie 2024.dupa o luna de munca am aflat ca sunt imsarcinata. Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)