avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de muncă

Buna ziua...m am angajat de o luna la o bancă și am contract provizoriu de 3 luni....daca vreau sa plec....trebuie sa stau in preaviz? Daca da...după alea 3 luni...? Sau in timpul? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:33, 9 August 2019
Puteti si maine , daca angajatorul este de acord cu incetarea c.i.m. in baza art.55 lit.b C.mun.
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sau puteti discuta cu angajatorul, depune demisia de azi si respecta perioada de preaviz, dupa cum va intelegeti cu angajatorul. ( 20 de zile sau mai putin...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare demisie DrThrax2010 DrThrax2010 daca eu am semnat un act aditional de prelungire de 3 luni .. si nu am nici un act la mine .. pot sa plec fara preaviz ?? (vezi toată discuția)
Contract pe duratã determinatã. demisie georgiana_geo georgiana_geo Buna seara. Am si eu o nelamurire. Lucrez de 2 luni si cateva zile la o firma unde am contract determinat pana in iulie. La inceput am avut contract determinat ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada determinata larisa_ larisa_ Buna ziua, Mi-i s-a prelungit contractul de munca pana in 29 septembrie. Daca eu vreau sa-mi dau demisia pe 19 septmbrie , perioada de preaviz s-ar termina ... (vezi toată discuția)