Am pe rol un dosar de majorare pensie intretinere impotriva fostului sot.
S-a dat sentinta in Judecatorie in favoarea mea, dar fostul sot a facut apel si acum dosarul s-a mutat in tribunal.
Avocatul pe care l-am avut inca de la inceput considera ca si-a terminat treaba odata pronuntata sentinta in judecatorie si cere sa ii achit un alt onorariu pentru a ma reprezenta in acelasi proces in tribunal.
Este corect sa achit un alt onorariu sau avocatul ar trebui sa ma reprezinte in continuare, in baza contractului/ onorariului deja achitat la deschiderea initiala a actiunii in judecatorie?
Bineînțeles că este normal!
Nu cred că în celalalt contract a menționat expres că vă va reprezenta și în căile de atac!
Este un litigiu nou, la instanța superioară care reclamă, din motive lesne de înțeles, achitarea unui nou onorariu!
Dacă veți "câștiga", obțineți și cheltuieli de judecată!
Pai..ati fost in instanta...castigat, terminat. Ex-sot are dreptul sa faca apel...abvocatul..alte documente de redactat, etc. Sa stoiti ca nu le foloseste pe aceleasi ...adica ceva face pentru banii pe care-i cere...acum citit contractul si vedeti ce clauze aveti, servicii incluse, etc. Daca nu...da, trebuie sa platiti.