avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cedo
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cedo

Cum poti afla daca o cerere a ajuns la CEDO atata timp cat nu primesti nici-un raspuns?
Daca grefierul sau alta persoana de la CEDO nu ridica coletul ,dupa sase luni ,acesta este distrus,neavand ramburs sau confirmare de primire ?
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
mac6, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:22, 12 August 2019
Ca fapt divers: nu am afirmat ca as fi avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poșta română obstrucționează scrisoare către cedo OlDumitra OlDumitra O scrisoare către CEDO a fost oprită de către Poșta Română să ajungă la CEDO. Plicul meu s-a întors cu mențiunea halucinantă că ar fi DESTINATAR ... (vezi toată discuția)
Scrisoare către cedo returnată deși adresa era corectă. pe cine trag la răspundere dacă și la a doua expediere se întâmplă la fel? OlDumitra OlDumitra Am depus dosar CEDO, cu adresa exacta astfel : Monsieur le Greffier Cour européenne des droits de l’homme Conseil de l’Europe F-67075 Strasbourg cedex - ... (vezi toată discuția)
Cedo stefymindrut stefymindrut Buna ziua, plângerea catre CEDO o pot trimite direct la ei sau trebuie sa treaca de asa zis \"filtru de triere \" din Romania? ....ma tem ca este si ... (vezi toată discuția)