avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sesizare Casa Nationala De Pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sesizare Casa Nationala De Pensii

Buna Ziua!

Unchiul meu a fost pensionat pe caz de boala, iar acum cand a vrut sa treaca la pensie pe limita de varsta, casa judeteana de pensii nu vrea sa ii mai recunoasca grupa 1 de munca, desi aceeasi casa judeteana de pensii i-a recunoscut grupa 1 de munca printr-o decizie(in momentul cand s-a pensionat pe caz de boala)

As dori sa fac o sesizare la Casa Nationala de Pensii Bucuresti in legatura cu acest lucru, dar am o mica problema in ceea ce priveste formularea. Stiu ca trebuie sa fie ceva de genul " Subsemnatu lX , domiciliat,etc, etc", dar nu stiu ce sa cer exact in acea sesizare.

Ar trebui sa solicit revizuirea dosarului, sau ce? Cum ar trebui sa sune:

"... solicit revizuirea dosarului" ? "...solicit revizuire grupa de munca" ? sau altcumva?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:39, 10 August 2019
Solicitati revizuirea deciziei de pensionare,in sensul luarii in condiderare a perioadei desfasurate in grupa de munca ...

Cornel Vasile a scris:

Solicitati revizuirea deciziei de pensionare,in sensul luarii in condiderare a perioadei desfasurate in grupa de munca ...

Ok. Va Multumesc mult!
A primit decizia de limita de varsta ?
In decizie se va motiva neluarea in calcul a acelor ani.
In acest caz rezolvarea va fi de competenta tribunalui d-voastra de domiciliu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie in functie de grupa de munca. aheo aheo Buna ziua. As dori sa stiu daca cei care au iesit la pensie de drept in anii 2011-2012 si au fost incadrati in grupa a I-a, respectiv a-II-a de munca, au ... (vezi toată discuția)
Transfer dosar de pensie magnifiq magnifiq Buna ziua.In primul rand vorbesc in numele unchiului meu care are o problema legata de decizia de pensionare.A depus dosarul de pensionare in anul 2010 la o ... (vezi toată discuția)
Pensionare marytacea marytacea Buna ziua, as dori sa fac o sesizare legata de pensionarea mea. Imi cer scuze de eventualele greseli pe care le voi strecura. Am fost trimisa de la serviciu ... (vezi toată discuția)