avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptia internationala - de cand a intrat in vigoare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptia internationala - de cand a intrat in vigoare

Buna ziua, daca puteti va rog sa-mi ziceti de cand a intrat in vigoare adoptia internationala pentru romani si pe ce perioada aceasta a fost interzisa ? Din 2004 pana cand ? Au fost multe modificari in lege incat nu reusesc sa stabilesc de cand s-a intrerupt adoptia internationala si cand s-a reluat.Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: moi_corina , utilizator 16:41, 11 August 2019
Legea nr. 273 din 21 iunie 2004 privind procedura adopției
[ link extern ]

Evolutie legislativa
[ link extern ]
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor urgent... monica67 monica67 :(Situatia este urmatoare: sunt casatorita cu un cetatean strain, din prima casatorie am un copil de 16 ani. Sotul meu este de acord si chiar isi doreste sa il ... (vezi toată discuția)
Despre adoptie EllaEla EllaEla Buna ziua! Va rog, ma puteti ajuta... a fost aprobata/ publicata noua lege a adoptiei? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Adoptii lindos lindos Buna seara ! Noi locuim in Norvegia . Este posibila realizarea adoptiei unui copil din Romania? Sau unul dintre noi trebuie sa locuiasca timp de ,, macar ,, ... (vezi toată discuția)