avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La câți ani poate ieși un bărbat la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La câți ani poate ieși un bărbat la pensie?

Soțul meu are 38 de ani lucrați din care 12ani si 6luni gr 1 cu 100la 100,are adeverință cu sporurile lucrând la EMB bihor.Va rog să mi spuneți la ce vârstă poate ieși la pensie,acum are 57de ani.Multumesc mult.
Ultima modificare: Duminică, 11 August 2019
Purtan Dorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:52, 11 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Limita de varsta ;la 59 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limită de vârstră cu gr 1 de muncă. Purtan Dorina Purtan Dorina Soțul meu este născut pe 27 03 1962,are lucrați 12ani și 6 luni gr 1 de muncă cu 100% la EMB BIHOR,are și adeverenița doveditoare cu toate sporurile,din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.vă rog să mi spuneți la ce vârstră poate ieși ... Purtan Dorina Purtan Dorina Bună ziua.Vă rog să mi spuneți la ce vârstră poate ieși soțul meu la pensie limită de vârstră.Are 59 și 3luni.Are lucrați 10 ani și 10 luni gr.1 ... (vezi toată discuția)
Pensionare lorinaflorina lorinaflorina Sotul meu, nascut pe 20 09 1954 , are o vechime de 38 ani in munca ,din care 11ani gr a1 a si 12 ani gr a 2 a. La ce varsta poate iesi la pensie ? Ultimi ... (vezi toată discuția)