Am fost acum câteva zile la banca sa-mi fac un card de cumpărături ,mi-au spus ca am deja un card de cumpărături pe contul meu din 2016 făcut intr-o agenție in care nu am călcat niciodată .Am solicitat printr-o sesizare dosarul și semnăturile mele pentru acel card de cumpărături solicitând un răspuns pe mail ,încă nu am primit nici un răspuns oficial .Am fost intr-o sucursala sa ii întreb cât mai durează pana se rezolva solicitarea mea ,mi-au spus ca cardul a fost închis ,nu au nici un dosar cu semnăturile
Mele pentru acel card .
Oficial nu am nici un răspuns de la banca in privitnta sesizări mele.
Ce pot sa fac in acest caz ?Au voie să-mi facă card fără acordul meu ?
Demos
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pt ca o banca sa poata emite un card, banca trebuie sa aiba o cerere semnata din partea solicitantului, datele sale personale si un contract semnat.
Daca nu aveti nici o legatura cu banca respectiva nu vad cum ar fi putut banca obtine datele dvs personale!!!
Nu, o banca nu are dreptul sa emita un card fara acordul persoanei care este titularul cardului respectiv.
Deci, daca nu aveti nici o legatura prealabila cu respectiva banca exista 3 posibilitati:
1) cineva v-a abuzat si v-a uzurpat identitatea;
2) o persoana din anturajul dvs s-a folosit de datele dvs personale fara ca sa va instiinteze;
3) banca s-a inselat si v-a furnizat o informatie falsa.
In toate cazurile trebuie sesizata banca.
Sesizarile trebuiesc adresate la sediul bancii cu nr. de inregistrare.
Cred ca nu ati citit bine ce am scris.
Nu am solicitat niciodată card de cumpărături de la banca sau semnat ceva pentru card cumpărături .
Am depus sesizare cu număr de înregistrare la sediul central al băncii .Mi-au comunicat verbal ca acel card a fost făcut pe naspa neexistând vreo cerere semnată din partea mea ,nu exista dosar .A fost făcut intr-o agenție in care nu am călcat niciodată .
Ce pot sa fac din punct de vedere legal?Banca evita sa îmi dea un răspuns in scris ,contul a fost închis la câteva ore după ce am depus sesizarea .
Demos
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dvs nu ati facut efortul sa intelegeti ceea ce v-am scris.
Coroborand punctele 1) si 2) ale primei mele postari rezulta un caz de speta extrem de frecvent: un functinar al bancii ("cineva") in cardasie cu altcineva din anturajul dvs (apropiat sau indepartat, dar care a avut acces la datele dvs personale) s-au asociat pt a face si ei niste cumparaturi!!!
Raspunsul verbal al bancii confirma aceasta ipoteza, ei au fost deja sesizati dar nu au cunoscut toate manariile facute de functionarul nedelicat.
In urma sesizarii dvs au facut verificarile necesare si au constatat ca deschiderea acelui cont a fost operata de excrocul deja licentiat, deci nu au facut decat sa inchida contul pe care in mod cert erau inregistrate debite numai si numai pt a acoperi oala cu mizerie.
Nu prea aveti ce face, ar fi trebuit sa fi inregistrat toate conversatiile incepand din momentul in care banca v-a informat ca aveti deja un cont si un card de consum.
Pt a depune o plangere penala pt frauda, uzurpare de identitate, fals si uz de fals aveti nevoie de probe.
Banca va evita sa dea raspunsuri scrise din motive evidente: hotii au angajat gainari?!?