avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu crestere copil

Buna ziua,

Am nascut in 02 august 2019, gemeni, cind pot cere angajatorului concediu pentru cresterea copiilor?
Pana in luna mai 2019 am lucrat in Germania cu contract de munca,cum complectez adeverinta de venit pentru perioada cit am lucrat in afara tarii?
Cel mai recent răspuns: mihaelarad , utilizator 17:34, 12 August 2019
Beneficiati de concediu de maternitate - postnatal ?
NU stiu, la iesire din spital nu mi s-a eliberat concediu medical, sunt la prima sarcina, nu stiu cum se procedeaza . Mi s-a spus din spital ca mi se poate suspenda direct contractul fara concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical dupa ccc tyna1985 tyna1985 am lucrat ca si suplinitor calificat in invatamant din septembrie 2007 pana in noiembrie 2010, fara intreruperi in cartea de munca. in decembrie 2010 am nascut ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului dolcepussyc dolcepussyc Buna ziua! Am nascut in urma cu patru saptamani. Sunt in concediul de 126 de zile, care il am pana pe data de 6 aprilie. Trebuie sa depun cererea la angajator ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc niciunde raspunsul! meli22 meli22 Buna, daca este cineva care m-ar putea ajuta il rog sa o faca ! Acum 10 zile in 15 .08 am fost internata si am nascut iar eu tocmai eram in concediu de odihna ... (vezi toată discuția)